30.1.2013

liikunta paras ja potkukelkka

Huihai, eme soitti ja ilman kommunikointia päädyimme lenkille. Meitsi otti potkukelkan messiin ja huh huh! Kyllä siinä hiki tuli. Käy lenkistä ja kova oli vauhti.

Kello on aivan liikaa, mä kävin jo kerran nukkumassa, mut ei siitä taas mitään tullut. Yritin lukea, kuunnella musiikkia, meditoida, kaikkea. Mut ei, niin ei.

Aamulla pitäis mennä labraa otattamaan ties mitä näytteitä. jotain kuvaa verestä ja kilpirauhasista ja maksa-arvoja. Ja sitten perjantaina on taas aika varattuna psykiatriselle polille. Tänään siellä siis ensi kertaa olin ja no joo. Ehkä tämä tästä.

Kiva oli myös eksyminen prisman takia. möh :c

Huomenna (tänään.) kouluun, tuntuu ihan ku en ois ollut siellä kuukauteen. Hups. Ja mulla on nälkä! Mut en saa syödä koska se aamun labra. Jos saan ees aikaa varattua sinne aamuks, hope so.

Mulle on tullut kauhea pakkomielle vaatteisiin. Tahtoisin ihan hirveesti kaikkea uutta kivaa! :( Ja etenkin kaikkea värikästä. Vaikka kaikki tähän tumputetut kuvat onkin aika musta-valko-harmaata niin silti möhmöh. Ja joo, tiiän ettei nää myöskään sovi toisiinsa millään muotoa, mutta not giving a fuck.

Arh, voi kun olisi paljon rahaa tai paljon kankaita ja muita juttusia. Tahtoo niin kovasti näyttää hyvältä :c Ja olisi ihan super fantsua jos pääsisin kesäkuntoon. Treeni alkaa helmikuun alusta ja kestää kesään asti. ja sitten jos tuloksia on nähtävillä niin tietty se jatkuu sitten ikuisesti.

Jos sitten vaikka motivoituisi pukeutumaankin jotenkin kivasti...


Psst. Aika erilainen postaus, onko tämä paha? Ja isot kirjaimet, mitä miksi mitäääähh??

4 kommenttia:

 1. Ihmettelin isoja kirjaimia, mutta se on ihan kivaa! Rakastan sun uutta tyylimuutosta, se on ihana!

  VastaaPoista
 2. MÄÄ AATTELINKI ETTÄ TÄSSÄ ON JOKIN HASSUSTI NYT JA OLIN IHAN WILLIAM TELL ME ABOUT THIS mut sit se selviskixx

  asdkjasflkerpoewrjdfldsjgdsmvsdl selkä kiva siinä huhuh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD on kyl outoo toi mun teksti, mut ehkä iha hyvä kirjotuksii aatellen XD terveisin essee-prelin alku uusiks ku isot kirjaimet puuttus vaihteeks kokonaa XD

   Poista

Ja se oli käsky, ei ehdotus.