26.6.2013

hakuna vitun matata

oon ihan vitun kipee. no en oikeest. mut nenä vuotaa ja yskittää ja yhyy :(

mut lauantaina mennään emen kanssa suureen ja mahtavaan pääkaupunkiimme, koske hki pride. illaks vielä dtm ja sit tullaan junalla turkuun ja jaja vähän turussa varmaan jatketaan juhlintaa myös! me likey C:

en oo tehnyt tänä kesänä vielä mitään ja siks äiti kai onkin noin paljon myöden ja lupas et joku hakee meiät kaks yöllä tai aamuyöllä tai sit joskus. mut nyt toi tulee ihan huippua ja sit on seuraavana viikonloppuna ruissi, jota myös kovasti oottelen! ruissin jälkeen soittoaika neurologil ja sit selvii paljon kaikist tutkimuksista, joita tehään ens viikolla.

JA SIT TULEE ELOKUU JA JOS KAIKKI ON JOTENKI PÄIN EES KUNNOSSA NIIN MUUTAN HELVETTIIN TÄÄLTÄ PÖYTYÄLTÄ! ♥

tein eilen ihan hiton hyvää ruokaa, joka oli helppoo ja kai aika halpaaki ja jota ehkä osaisin tehä sit joskus, kun asun kaukana äidin helmoista :3 toi kuva ei tosin yhtään edusta sitä koska en osaa ajaa kameroita.


 tein myös mustikkapiirakkaa, mut se maistu paskalta. tai no ei ees sille. ihan mautonta. yhyy. en tykänny.


ja täs mun upee luxus-kesä-keidas. kahluuallas puuttuu edelleen, mut kärsin vararikosta, joten täytyy tyytyä ihan tohon meidän uimamonttuun. XD 


yritin myös leikkiä tänään taidekuvaajaa, vaik en oikeesti osaa. yritin myös kovasti muokata niitä, mut en osaa sitäkään joten nää on nyt ihan all natural. vähän rajasin ja värejä muutin ja silleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja se oli käsky, ei ehdotus.