24.6.2013

Sairas huumori.

kirjotin tänään ehkä elämäni sairaimman novellin ikinä. tosin siit tuli paljon brutaalimpi ku piti. ehkä harkitsin onnellista loppua, mut yleensä mun hahmot haluu aina kuolla. :( in that case se oli aarni. aarni oli kyl kiva, oisin voinu kirjottaa siit enemmänki.

Ei paha, poika mietti ja nielaisi. Lähes välittömästi hänen nielunsa alkoi turvota, mutta silti Aarni halusi lisää. Nopeasti tämä tunki lisää pähkinöitä suuhunsa pureskellen ja niellen niin paljon kerrallaan kuin kykeni.

oon ylpee itestäni, jos saisin kirjotettuu viel jonkun verran tänä kesänä. ainakin ton viime vuoden nanon loppuun. ei siihe vaadittuu sanamäärää tuu täytee, mut saisin sen ees tarinana valmiiks. yeah.

voisin myöskin osallistuu camp nanoon, mut sit ois niinq viikon verran aikaa valmistautuu. tosin se ois kyl tosi kiva, nyt mul ois aikaakin! viime marraskuun nano kun jäi kakkoseksi niin monelle asialle... mut ehkä tänä vuonna ja jos tosiaan ens kuus yrittäisin vetästä vaikka jonku 25 000 sanaa. ehtisin sitten siinä samalla vähän muutakin! :3 koska se ois vaan 806 sanaa päivässä eli ei paha. koska tänään kirjoitin saman verran about tunnissa. SITTEN VAIN MIETTIMÄÄN AIHETTA JA IDEAA JOO MÄ TEEN TÄN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja se oli käsky, ei ehdotus.