25.8.2013

autuus tai jotain sinne päin!

huh huh. hetkeen taas mitään kirjottanut, mut eipä mitään kummempia oo tapahtunut.

viime keskiviikkona näin pitkästä aikaa saraa ja käytiin jokirannassa piknikillä, kirjastossa (hankittiin kortitkin jeah!) ja sit viel rilloon syömään. kävi flaksi ja saatiin muchos nachosit eurolla!

torstaina alotin uravalmennuksen turun akk:ssa kärsämäessä ja vittu, että menee hermot siihen matkaan. kävellen 3 ja puol kilsaa. torstai aamulla viel sato kaatamalla vettä, ihan anuksesta.

perjantaina onneks ei ja sit tulin matkalla kaupan kautta, ostin kanaa (jee♥) ja viinii (isompi jee♥) ja sit safkaa tehdessä rikukin oli täällä. illalla mentiin tanjan tupareihin, olin humalassa. oli kivaa. jee. ja oli myöskin kaksivuotispäivä, jota juhlittiin if you know what i mean ;)))) ja sain äsken kuulla, et oli diipit keskustelut ollut myös, mut joista mä en muista mitään. hyvä meitsi!

lauantaina herään ihan hitonmoisesta darrasta, luulen kuolevani, mut lähen sit kuitenkin eeron kanssa rilloon safkalle. luulin et kaikki tulee ylös, mut heti ku sain sen cashewlohen alas, ni tuli parempi olo. joten illalla päädyin auraan hillan läksiäisiin (yhyy, tulee ikävä ;--; ♥) ja oli hauskempaa, ku mitä odotin! enkä ollu niin awkward mitä oisin taas voinu olla!

kauaa en siellä viihtynyt ku sain terhilt kyydin porukoille. ella oli kuulemma aamul säikähtäny iha saakelist, et kuka helvetti sen huoneen lattial nukkuu. no meitsi tietenki! XD käytiin hakemas äitin kans pellosta perunoita mulle ja metsästä sieniä. kyl nyt kelpaa. mut pikachun unohdin, perkele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja se oli käsky, ei ehdotus.