10.8.2013

wakawaka.

suuret pahoittelut hiljaiselosta. oon lähinnä roikkunut täällä turussa uusien IHAN HUIPPTYYPPIEN kanssa. ja lukenut ihan vitusti, koska uusimaan yomatikka ja -äikkä syyskuussa. lisäks oon ollut reipas ja käynyt hoitamassa asioita. melkein on kaikki tehty jo! ja työkkärissä saatiin aikaseks hieno suunnitelma mulle, jes tykkään! 

pöytyälle haluisin mennä koska sieniä metsästä ja nokkosta pensaasta. lisäks alkuviikosta näkyy ilmeisesti paljon tähdenlentoja! joten sinne suuntaan, kun kykenen. en tie viel millon, mut toivottavast jostain pian saisin jonkunlaista kyytiä siihen suuntaan. eilen piti lähteä liftaamalla, mut sit söin edellispäivän nuudeleita aamulla ja hetken päästä, ku olin lähössä maistraatissa käymään, niin tuli nutskut vauhdilla pihalle ja sitten kärsin jonkinlaista ruuansulatusongelmaa loppu päivän. maha ihan hitsin kipee ja pyörrytti. ):

vähän harmittaa olla yksin täällä, koska en ikinä oo eläessäni ollut yksin ja nyt eme on koko ajan koulussa tai pöytyällä ja yhyy. ei oo kivaa. oikeesti. että jos joku haluu tulla tänne, niin tervetuloa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja se oli käsky, ei ehdotus.