17.10.2012

A hug is worth a thousand words. A friend is worth more.

jotenki sitä ei osaa ajatella. eikä halua ymmärtää. mut sit taas toisaalta miettii kaikkea muuta, mikä kuitenki liittyy aiheeseen... en ees tajunnu miten osuvaa musiikkia kuuntelin äsken. CRo - jeder tag


Jeder Tag
könnte dein Letzter sein
darum wenn du irgendjemand magst
sag es am besten gleich

erittäin huonosti menestyneen lyhyen saksan opiskeluni avulla yksinkertaisesti käännettynä: jokainen päivä voi olla viimeisesi ja siten sinun parempi kertoa heti jollekin ihmiselle, jos pidät hänestä.
on muute hieno biisi, on hieno. oi että. 

mutta niin, ikävä on massiivinen. jani, olet ajatuksissa joka helvetin hetki. ♥yritin eilen saada vähän ajatuksia muualle, joten leivoin suklaakakun (joka piti viedä kaverin synttäreille, mutta sitten se syötiinkin jo heti...) ja tässä hieno leipomisoperaationi, enjoy! (anteeks muuten kuvien laatu, nikonin muistikortti oli täynnä joten jouduin käyttää kökkönokian kameraa XD)


1. tarvitset: 
2 dl vehnäjauhoja
1.5 dl sokeria
3 rkl kaakaota
1 tl leivinjauhetta
2 dl voisulaa
3 munaa

2. sekoita
kuivat aineet eli kaikki jauhot ja jauheet ja sokerit!

3. lisää
munat ja rasva (hyi miten ällö kuva...)

4. sekoita
HYVIN JA HUOLELLISESTI, ETTEI JÄÄ YHTÄÄN JAUHOKÖKKÖJÄ

5. nuolaise
TÄRKEIN VAIHE muista nuolaista kauha!

6. vuokaan!
valuta kaikki taikina silikonivuokaan! itse käytän tuommoista hienoa söpöä sydänvuokaa. älä laita taikinaa liikaa, kakku nimittäin paisuu semisti. kannattaa jättää about puolilleen se!

7. paista
laita kakku mikroon (700W) ja anna olla siellä 4-5 min. itsellä oli se neljä ja puol minuuttia, mutta joo, kokeilkaa itse se sopiva vaihtoehto! mulla jäi ehkä vähän raa'aksi se...

8. TADAA ! 
kippaa kakku johonkin lautaselle ja tadan, kakkusi on valmis! kuten ehkä näkyy, niin jäi tuosta keskeltä vähän epäkypsäksi, mutta hyvää oli! :3onneks mulla on mun isoveli. soitti tuossa hetki sitten äitille, että tarvii päästä kauppaan (asuu siis muutaman kilsan päässä) ja koska mamabearilla on työpäivä, niin meitsi sitten ajeli hakemaan veljeä. kävin ekaa kertaa sen luona. aika ninjaluola se on. wowit pyöris ja kahvit kupissa. taidan mennä tänään viel vähän tiskailemaan sinne. joka tapauksessa, nyt se tuli kotiinkin vielä ja jee. mun sankari. tosiaan, sillä on siis jalka paketissa, kun tippus sieltä korkeuksista... kävin ostamas sille maitoa :---) ja sit kun se pummis multa tupakan ja heitin sil yhen, niin se tokas vaan, että "no johan on myrkyt saatana" onneks se osaa piristää mua!
se kun polttaa sinistä ja itse sauhuttelen punasta chessua... XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja se oli käsky, ei ehdotus.