9.4.2013

Valivalivalivali.

Mulla on kylmä ja itkettää. Tuntuu, että kaikki kaatuu niskaan. Taas. Mut ehkäpä tämä tästä, joku päivä... Koulukin on ihan melkeinpä valmis! Tosin sitten seuraava ahdistuksen aihe: en tahdo jatko-opiskella. Jos kävis vaan sen kokin koulutuksen kahes vuodes. Sit se ois ohi. Derp.

No jaa. Lauantaina oli aivan superfantsua, ihmiset oli ihania ja mä onnellinen. Ja kännissä. Äärettömän kovassa kännissä. Ai miten niin multa katos kossupullo, siksari jotain, joku siideri ja helmeilevä päärynäviini? Ja taisin hukata Rikulta lasillisen tequilaakin. Eh, en ees muistanu et me pelattii jossain vaiheessa pullonpyöritystäkin. Mutta mulla oli hauskaa. Okei olin ihan vitun onnellinen lauantaina. Teki vaan mieli itkeä. Aamulla teki mieli itkee, kun sattui jalka (vitullinen mustelma) ja pää oli ihan vitun kipeä. Mut silti hymyilytti! Paitsi siinä vaiheessa ku Toni pisti imurin päälle. Luulin kuolevani siihen meteliin... XD

Koin tänään vaihteeks romahduksen. Ja syynä se, etten saanut katsoa juniorilta yhtä ohjelmaa. Minkä kyllä kuitenkin sitten sain katsoa. Mutta romahdin silti, ja hävettää. Että tommoi pikkuasiasta piti alkaa parkua... Hmh. Mutta Eme piristi. Jee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja se oli käsky, ei ehdotus.