12.10.2014

oho

tasan kuukausi sitten panikoin, ettei mua tiputettais koulutuksest arviointivaiheen jälkeen ja nyt voin riemukseni todeta, että siellä edelleen olen ja pysyn!

musta siis tulee ihan aikuisten oikeesti vartija ja saan vielä a-kirjaimet olkapäihin :3

meiän luokka on ihan paras, oon tutustunu niin moneen kivaan tyyppiin jo! vähän harmittaa, ku muutama tosi kiva putos pois ton kolmen viikon jälkeen, mut onneks pelkästään loistotyyppei jäi jatkoon kuitenkin. +minä!!! se tunne ku listalta luetellaan nimiä, jotka jatkaa... mun nimi sanottiin aika alkupäässä, mut sen jälkeen sit jännittiki enemmän, et ketä kaikkii muita sinne sit jää.

nyt kauheella kriisillä yritän löytää kämppää hyvältä paikalta, pari tosi buenoo oon jo löytäny, mut niiden vuokravakuudet on niin järkyttävän isoja, et täytyy kehitellä näit suunnitelmii vähän lisää. pakko sinne päin on kuitenki pakko muuttaa, en pysty millää ajamaan joka päivä 100 kilometriä pelkästään koulun takia.

lisäks mul on kauhee sisustusvimma päällä, haluisin tehä jostain kivasta yksiöstä(/kaksiosta) sellasen mun näkösen kopin, mis voisin rauhassa haista pahalle ja juoda teetä. ja olla rauhassa god dammit. :'D


2 kommenttia:

  1. hyvä sinä! ^^ kauan toi koulu kestää? ja missä se on :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. terppaaa :* ♥ kestää ens heinäkuuhun ja se on artukaisis! (8

      Poista

Ja se oli käsky, ei ehdotus.