3.10.2015

oho

täytyy sanoo, et tää vuosi on ollut bloggauksen kannalta yks pohjanoteeraus...

mut pohjalla ollaan käyty muutenkin. pari päivää sitten olin siellä montussa niin syvällä, etten ennen oo ollutkaan. ehkä aika lähellä, et turvauduin siihe nopeimpaan keinoon poistua kuopasta(onneks en). mut nyt parin päivän aikan ehkä pikkuhiljaa päässy kipuamaan ylemmäs, kuopan reuna taitaa jopa näkyä jo. apu olis ehkä ollut tarpeen, mut en sitä osannut pyytää ja nyt en enää oikeestaan ees silleen tarvii. ehkä?

oon lähös laival muutaman vat-luokkalaisen kans, vähän kuumottaa et mitä siitäki tulee.

rahaa ei oo juur nimekskään, en oikeest tajuu mitä teen väärin? tässäki kuus oon vaan maksanu vuokran ja laskui ja silti toi laskupino tuntuu koko ajan kasvavan what? masentaa. ja ku pitäis ihan oikeest ostaa uus kone, ei tän kans pysty mihinkää. viel toi roihupestiki vaatii jonku verran konetta. mut ei nyt silleen. mut vähän kuitenki.

olis edellee kauhee hinku opiskella. tosin sitä varten vois toimiva kone olla kauheen kiva, koska tän kans pläräämine on aika tuskaa. (toimii vaan vikasietotilas ughhhh)

ja mun ääni on ihan täysin totaalisesti menny, damn.

viroon kahen viikon pääst isosleirille ♥ toivottavast on tulos kivsui isoi, niiden kans on aina bueno tehä hommii!

ainii ja jos haluu tehä ens kesänä jotain hauskaa ja työtä, mil on merkitystä ni tsek tis aut:

http://roihu2016.fi/pestit

sieltä löytyy! etenkin alaleiriturvan tekijän pesti kandee napata, jos ei muuta keksi! ;)
joo, sä joudut maksaa leirimaksun ja joo, meet sinne töihin. mut lisäks saat megasti uusia kamuja, ruokaa, elämyksiä, kokemuksia, bileitä, karkkia ja hyvän fiiliksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja se oli käsky, ei ehdotus.