31.8.2013

moving in and moving out, moving back to mom's...

jellou toverit ja vähemmän toverit. tänään tapahtui hurjuuksia, koska aamulla ennen yhtä (eli aamu, koska eilen meni myöhään, koska oli kivaa, koska hyvä seura, koska joo.) isä saapui vihreällä pakettiautollaan pihaan, pakattiin mun vähäiset kamat autoon ja muutettiin mut takasin pöytyälle äipän ja isän luo. täällä siis taas asustelen.

mut ei huonompi paluumuuttoilta, törkeen hyvää ruokaa! juhlittiin perheen kesken venetsialaisii aka muinaistulien juhlaa lyhtyjen ja soihtujen ja kynttilöiden ympäröiminä syöden erittäin maukasta sapuskaa. :3

mul on ihan sairaan kiva huone täällä! koska eka oma on atten käytössä ja toi toka oma huone on nyt leevillä, niin meitsi otti puolet ellan huoneesta. ja koska eelis asusti ennen tässä kohdassa, niin mulla on nyt dinosauruskuvitetut seinät! jeah, tää on kunnon badass-poikamiesboksi! mulla on enemmän tilaa itelleni, ku mitä turussa lol, eli ei nyt ehkä sit enää ihan niin paljoo vituta tää keissi. tai no vituttaa, mut on paljon positiivistakin.

yks suurimmist negatiivisist asioist oli kyl se, et piti jättää kaikki uudet kivat ihmiset sinne. ): uravalmennuksessaki just sain itteni ulos kuoresta ja sit piti lopettaa kesken. yhy. ne oli kivoja tyyppejä siellä, tykkäsin. muutenki ihan erittäin hyvä kurssi, suosittelen kaikille, jotka joskus jää työttömiks/opiskelupaikattomiks!

ps. one direction leffa kolmedeenä. ensi-illassa. miksi. no ei mut kala oli hauska!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja se oli käsky, ei ehdotus.